Inspiring Business by Sharing Success

AFH Wealth appoint workplace consultants for new Birmingham office

AFH Wealth Management has recently opened a new office in Bank House on Cherry Street in Birmingham and appointed workplace consultants Blueprint Interiors to complete the interior fit-out.

Located in the heart of the business and legal district in Birmingham, with spectacular views of the City Centre, Bank House was chosen in order to gain access to a wider pool of talented people.

As an expanding firm that prides itself on the technical excellence of its advisers, AFH wanted a particular standard of fit-out that reflected the values, quality and integrity of the firm, and Blueprint Interiors was selected to help them achieve this. AFH was keen to move away from a traditional open-plan office, whilst also maximising capacity and space usage to encourage collaborative working.

Blueprint Interiors worked with AFH to plan, design and fit-out meet and greet areas, meeting rooms, and workspaces that made the best use of the available space, allowing users to choose from a palette of places to match the task at hand; whether it be focusing on a report, exchanging information with a colleague, or meeting a client.

The new offices had already been equipped with the base technical set up expected of a leased office but needed the company’s own personality to be reflected through the furnishings and décor.

The newly transformed areas have been designed to encourage and inspire thought leadership, provide a welcoming feel for staff and clients, and to convey AFH as a professional firm of wealth management advisers.

Commenting on the completed project, Stacey Costar, Head of Operations said,

“At Bank House, we wanted a unique space for our advisers and support team to work, as well as an environment that enabled and encouraged team members from the Bromsgrove office to hot-desk and arrange meetings with clients in Birmingham.

Blueprint Interiors listened carefully to our brief and have delivered on all counts. Prior to going ahead, we were provided floorplans, furniture specifications, a 3D walk-through, material boards and the opportunity to see design in action. We are very proud of our new offices. The space has been utilised well with everything fitting together and spaced out perfectly. Our offices now positively reflect our values and enhance the client and employee experience of our brand.”


< Back